DESPRE NOI

Brandul de produse de aromoterapie Aroma Land, marcă a companiei românești Electric Masters SRL, a fost lansat acum 20 de ani și a devenit, de-a lungul timpului, sinonim cu calitatea și inovația în acest domeniu. Fascinația naturii, subtilitatea aromelor și răsfățul simțurilor ne-au îndemnat să ducem la un alt nivel arta utilizării esențelor aromatice pentru odorizarea interioarelor și echilibrarea și armonizarea corpului, minții și spiritului!

În prezent, compania noastră are puncte de producție în India și România (la Craiova). De aici, produsele Aroma Land ajung la dumneavoastră prin intermediul unei rețele de retail dezvoltată în toată țara – distribuitori și sute de clienți magazine de profil retail. Certificarea calității pe piață a produselor de aromoterapie Aroma Land o constituie atât colaborarea de tradiție cu mari lanțuri de magazine, precum Dedeman, Auchan, Cora, Meli Melo și Charisma, cât și bucuria și satisfacția utilizatorilor de zi cu zi.

DESPRE PRODUSE

În prezent, sub umbrela Aroma Land producem patru tipuri de produse de aromoterapie: uleiuri volatile, bețișoare parfumate, săculeți parfumați și potpourri.

Inspirați adânc! Vă învităm într-o călătorie a simțurilor printr-o lume specială a mirosurilor, în care, închizând ochii, vă puteți trezi alergând prin câmpurile de lavandă din regiunea Provence, zburând dincolo de nori în Shangri La sau mângâind scoarța de santal din ținuturile exotice ale îndepărtatei Indii. Produsele Aroma Land se conectează la starea dumneavoastră interioară de bine și seduc prin diversitate, fie că alegeți arome florale, fructate, herbale, lemnoase, condimentate, de aer sau pământ.

Menite să inducă relaxare, să crească energia, să elimine efectele stresului și să readucă echilibrul și armonia minții, trupului și sufletului, produsele noastre vă îmbie să explorați aromele naturale ale lumii înconjurătoare. Cu ajutorul lor puteți crea orice efect doriți – relaxant, calmant, reconfortant, echilibrant, energizant și chiar romantic -, schimbând, în același timp, ambianța spațiului de locuit. Pe lângă odorizarea eficientă și echilibrarea feng-shui a interioarelor, produsele de aromoterapie Aroma Land sunt ideale pentru meditație și yoga.

Bețișoare parfumate

Uleiuri aromoterapie

Potpourri

Săculeți parfumați

Accesorii

Suport betisoare parfumate Aroma Land

Suporturi expunere

Artă sau știință? Noi credem că aromoterapia este o adevărată magie, o desfătare a simțurilor și un răsfăț al spiritului!

PRODUSELE NOASTRE

Folosirea uleiurilor parfumate Aroma Land creează în căminul dvs. o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental.

Garderobele, șifonierele, dulapurile, interioarele auto și alte spații închise pot dobândi uneori mirosuri neplăcute, iritante. Aroma Land vă oferă o soluție de rezolvare a acestui neajuns prin săculeții parfumați, un produs ingenios, cu ambalaj estetic și cu o mare diversitate de arome.

Un decor sau un ambient interior poate dobândi farmecul și senzația vieții prin ornamentele florale asociate cu parfumuri îmbietoare. În acest scop, Aroma Land vă propune ingenioasele potpourri-uri din plante naturale uscate și parfumate.

Tradițiile orientale pun la loc de cinste arderea bețișoarelor parfumate care conferă locuinței sau mediului ambiant o atmosferă de basm, un exotism incitant asociat cu senzația de relaxare. Aroma Land vă oferă acest produs în 30 de variante de parfumuri îmbietoare.

Top