Top 5 parfumuri pentru casa ta

AromaLand aprilie 4, 2019 Niciun comentariu
Top 5 parfumuri pentru casa ta
N

Nicăieri nu-i ca acasă. Fiecare casă are o mireasmă specifică, iar cu ajutorul unui parfum special, poți crea o adevărată oază de relaxare în propriul cămin. Îmaginează-ți că îți începi ziua purtat/ă de aroma câmpurilor de lavandă din Provence și alungi stresul de peste zi cu aroma liniștitoare a acestei plante. Sună bine, nu-i așa? În continuare, îți recomandăm cele 5 parfumuri ideale pentru casa ta:

  1. Lavanda

Cu un miros îmbietor, lavanda, naturală sausub formă de odorizant pentru casă cu lavandă sau ulei parfumat de lavanda, va aduce un aer nou casei tale, având și un efect de relaxare. În plus, mirosul lavandei se poate dovedi benefic asupra sistemului nervos central, diminuând stresul și favorizând o concentare crescută asupra task-urilor de zi cu zi, așa cum a fost dovedit de numeroase studii de specialitate.

Totodată, lavanda ne poate ajuta să scăpăm de insomnii și să avem un somn odihnitor. Aceasta mai poate fi folosită și pentru a ține moliile la distanța, iar săculeții parfumați sunt potriviți pentru acest scop.

Vezi gama noastră de produse cu aromă de lavandă.

 

  1. Liliacul

Mirosul extraordinar ajută la calmarea anxietății, a stărilor de agitație. Mireasma amețitoare a liliacului, sporește confortul din casa ta și creează o atmosferă primitoare pentru musafirii tăi. Această aromă ajută și în eliminarea mirosurilor neplăcute.

 

Vezi gama noastră de produse cu aromă de liliac.

 

  1. Menta

Cu un miros energizant, menta te va ajuta să te simți pregătită, încă de dimineața, pentru toate provocările zilei. De asemenea, este extraordinară pentru sesiunile de sport de acasă. În acest sens, poți folosi un ulei parfumat de mentă împreună cu un aromatizor.

 

Vezi gama noastră de produse cu aromă de mentă.

 

 

  1. Vanilia

Cu un miros dulce, discret, vanilia va crea o atmosferă caldă, parfumul ei putând fi confundat cu cel al prăjiturilor în proces de coacere. Negreșit, te va face să te simți “ca la mama acasă”. Dacă și tu duci dorul unui astfel de miros, îți recomandăm să încerci un ulei parfumat cu vanilie de la Aroma Land.

În plus, parfumul vaniliei acționează asupra sistemului nervos central și ajută în calmarea stărilor de depresie și de agitație. În alte cazuri, această aromă poate fi folosită pentru a reduce pofta de mâncare atunci când suntem la cură.

 

Vezi gama noastră de produse cu aromă de vanilie.

 

  1. Trandafirul – unul dintre cele mai folosite parfumuri pentru casa

Pentru iubitorii mirosului clasic, care își doresc să confere casei o ambianță deosebită, cu un miros ce emană eleganță și rafinament, trandafirul este alegerea perfectă.

Ca efect de aromaterapie, trandafirul ne ajută să ne calmăm mintea și să avem o stare de bine.

Vezi gama noastră de produse cu aromă de trandafir.

 

 

 

Te-ar mai interesa să citești

Difuzor Aromaterapie Ultrasonic vs. Ceramic | Asemănări si diferențe | Ce sa aleg?

6 arome care creeaza atmosfera de sarbatori in casa ta

Despre lavandă și cum ne ajută aceasta să scăpăm de stres

 

 

 

 

 

AromaLand

Web Site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *