Top 5 parfumuri pentru casa ta

AromaLand aprilie 4, 2019 Niciun comentariu
N

Nicăieri nu-i ca acasă. Fiecare casă are un miros specific, iar cu ajutorul unui parfum special, poți crea o adevărată oază de relazare în propriul cămin. Îmaginează-ți că îți începi ziua purtat/ă de aroma câmpurilor de lavandă din Provence și alungi stresul de peste zi cu aroma liniștitoare a liliacului. Sună bine, nu-i așa?

În continuare, îți recomandăm cele 5 parfumuri ideale pentru acasă:

  1. Lavanda

Cu un miros îmbietor, lavanda, naturală sau, în varianta mai practică, sub formă de odorizant pentru casă cu lavandă sau ulei parfumat de lavanda, va aduce un aer nou casei tale, având și un efect de relaxare.

  1. Liliacul

Mireasma amețitoare a liliacului, pe tot parcursul anului, în casa ta. Pentru noi, sună minunat. În plus, mirosul extraordinar ajută la calmarea anxietății, a stărilor de agitație. Aroma Land îți pune la dispoziție aroma liliacului sub formă de bețișoare parfumate liliac sau, pentru dulap și mașină, saculeți parfumați liliac.

  1. Menta

Cu un miros energizant, menta te va ajuta să te simți pregătită, încă de dimineața, pentru toate provocările zilei. De asemenea, este extraordinară pentru sesiunile de sport de acasă. În acest sens, poți folosi un ulei parfumat de mentă împreună cu un aromatizor.

  1. Vanilia

Cu un miros dulce, discret, vanilia va crea o atmosferă caldă, parfumul ei putând fi confundat cu cel al prăjiturilor în proces de coacere. Negreșit, te va face să te simți “ca la mama acasă”. Dacă și tu duci dorul unui astfel de miros, îți recomandăm să încerci un ulei parfumat cu vanilie de la Aroma Land.

  1. Trandafirul

Pentru iubitorii mirosului clasic, care își doresc să confere casei o ambianță deosebită, cu un miros ce emană eleganță și rafinat, trandafirul este alegerea perfectă.

În acest sens, recomandă folosirea unui ulei parfumat de trandafir, care, folosit împreună cu un aromatizor Aroma Land, va contribui la crearea unui spațiu rafinat.

AromaLand

Web Site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.