Sărbatorile au miros de portocală

AromaLand decembrie 13, 2018 Niciun comentariu
Sărbatorile au miros de portocală
S

Sărbatorile de iarnă trezesc în noi trăiri deosebite, ne transpun în copilărie și ne pun în mișcare, în goana după cadouri și decorațiuni – cel mai plăcut tip de mișcare. Ne bucurăm de magia ce precedă și însoțește ziua de Craciun și așteptăm această perioadă, an de an, cu același entuziasm, cu speranța unui nou început, mai bun și mai prosper.

Încă de mici, asociem sărbătorile de iarnă cu mirosul inconfundabil și pătrunzător al portocalelor, cu atmosfera caldă și luminițele plăpânde din bradul de Craciun. Am învățat, tot de mici, că până și coaja portocalei este prețioasă, de la mama, care o așeza cu grijă pe caloriferele din toată casa, pentru a emana un miros plăcut întreaga zi.

Astazi, lucrurile au evoluat, iar parfumul de sărbătoare poate fi păstrat timp îndelungat, acasă și la birou, pentru a-ți îmbunătăți ziua și a-ți încânta colegii, folosind un difuzor de parfum cu miros de portocală. Exista și uleiuri parfumate sau difuzoare de parfum cu miros de portocală și scorțișoară sau alte tipuri de combinații de mirosuri, pentru îndulcirea oricărui moment, după preferințe.

Desigur, pentru un plus de autenticitate, poți folosi în continuare portocala în stare pură și coaja acesteia, care, uscată și așezată într-un bol de efect, va da un aer festiv, deosebit casei tale, dar te poți ajuta și de parfumul indelungat emanat de un difuzor de parfum, care va completa olfactiv tabloul de sărbătoare.

O idee minunată de decorațiune pe bază de portocale este să usuci câteva felii fine din acest fruct, de care, ulterior, să prinzi, cu ajutorul unei benzi roșii, fine, un bețișor de scortișoara. Poți adăuga cuișoare și orice alt condiment de efect.

Acestea fiind spuse, în ziua de Crăciun, îți urăm să ai parte de momente minunate în jurul mesei, alături de cei dragi inimii tale!

AromaLand

Web Site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *