Folosirea uleiurilor parfumate in aromatizoare

arla august 22, 2016 Un comentariu
F

Folosirea uleiurilor parfumate creează în căminul dumneavoastră o ambianță deosebită, rafinată și confortabilă. Prospețimea naturală a acestora încântă simțurile, oferind o senzație fresh, florală sau fructată, asociată cu farmecul oriental. Atunci când doriți să vă relaxați, să vă schimbați dispoziția sau, pur și simplu, să înmiresmați o încăpere, utilizați uleiurile de aromoterapie pentru efecte imediate!

Una dintre cele mai ușoare metode de a vă bucura de parfumul uleiului esențial preferat este să folosiți un aromatizor (arzător) ceramic de ulei pentru aromoterapie cu lumânări-pastile. E suficient să urmați pașii descriși mai jos, din video sau din imaginea alăturată, și veți transforma orice încăpere într-o oază a aromelor favorite!

  1. Umpleți partea adâncită a vasului de aromoterapie cu apă.
  2. Turnați 3-5 picături de ulei parfumat.
  3. Aprindeți o lumânare-pastilă și așezați-o în partea de jos a aromatizorului.
  4. Relaxați-vă și bucurați-vă de aromele dumneavoastră preferate!

 

Cum funcționează

Lumânarea va încălzi vasul de aromoterapie și, de îndată ce temperatura apei va crește, uleiul parfumat se va evapora, înmiresmând atmosfera.

Sugestii

Cantitatea de ulei parfumat utilizat poate diferi în funcție de dimensiunea încăperii.

Nu vă sfiiți să experimentați cu aromele și să folosiți amestecuri de uleiuri pentru a crea ambianța ideală în locuința dumneavoastră!

Recomandări

Este recomandabil să nu lăsați apa să se evapore în totalitate din aromatizor, deoarece acesta poate crăpa din cauza căldurii degajate de lumânare.

Atenție: Așezați vasul de aromoterapie pe o suprafață ignifugă și nu îl lăsați la îndemâna copiilor sau a animalelor.  Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată!

Menite să inducă relaxare, să crească energia, să elimine efectele stresului și să readucă echilibrul și armonia minții, trupului și sufletului, uleiurile parfumate vă îmbie să explorați aromele naturale ale lumii înconjurătoare. Cu ajutorul lor puteți crea orice efect doriți, schimbând, în același timp, ambianța spațiului de locuit. Pentru inspirație, explorați categoria de uleiuri de aromoterapie Aroma Land!

arla

One thought on “Folosirea uleiurilor parfumate in aromatizoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *