“Duși” de nas: top 5 mirosuri pentru o stare de bine

AromaLand iulie 4, 2018 Niciun comentariu
S

Simțul olfactiv este un simț aparte, mirosul acționând în mod direct asupra dispoziției noastre prin puterea extraordinară pe care o are asupra psihicului.

Dacă plănuiești o zi de relaxare sau pur și simplu îți dorești să transformi fiecare zi într-una mai plăcută, am creat o listă cu arome care au puterea de a-ți induce degrabă o stare de bine. Printre acestea, mirosurile florale se află la loc de cinste, lucru dovedit prin intermediul unor experimente realizate de către cercetători reputați.

  1. Levănțica

Numită sugestiv și “aur mov”, levănțica are efect de relaxare și, în caz de insomnie, ne ajută să adormim cu ușurință (într-o încăpere al cărei aer a fost odorizat în acest sens – poți folosi un difuzor de parfum levănțică sau un ulei parfumat levănțică).

  1. Trandafirul

Mirosul trandafirilor are puterea de a calma durerile de cap și, în plus, are extraordinarul efect de calmare, inducând o stare de bine fără a da senzația de somnolență, ci doar de seninătate.

Dacă nu deții deja un astfel de parfum pentru odorizarea spațiilor interioare, Aroma Land ți-l pune la dispoziție în varianta de bețișoare parfumate trandafir sau potpourri trandafir.

  1. Iasomia

Apreciată în întreaga lume și folosită din cele mai vechi timpuri pentru propietățile ei excelente asupra fizicului și psihicului, Iasomia, prin mirosul ei, influențează puternic bunăstarea psihică, fiind considerată eficientă în combaterea stresului.

Poți achiziționa un difuzor de parfum cu iasomie de aici. Practic și aspectuos, un astfel de difuzor se încadrează cu succes în decorul oricărei încăperi.

  1. Liliacul

Emanând o mireasmă amețitoare, liliacul are puterea de a trata stările de agitație și anxietate. Numai câteva picături de ulei parfumat de liliac, plasate în vasul de aromaterapie, induc o stare de relaxare și alină stările emoționale negative.

Pentru că natura ne permite prea puțin să ne bucurăm de această minunată plantă în stare naturală, Aroma Land îți oferă ocazia de a te bucura de mireasma divină a liliacului pe tot parcursul anului, fie că alegi varianta de bețișoare parfumate liliac, fie că alegi un săculeț parfumat ce emană aroma inconfundabilă a acestei flori.

  1. Menta

În aceeași măsură în care ne răcorește prin gust, menta ne “răcorește” și psihic, prin miros. Considerată un adevărat tonic cerebral, acționează pozitiv asupra capacității de memorare și combate stările de oboseală prin dinamizarea psihicului, lucru care o face ideală pentru a fi folosită nu numai acasă, ci și la birou.

Un ulei parfumat de mentă, utilizat împreună cu un aromatizor, va aduce un plus estetic indiferent dacă alegi să îl folosești acasă sau la birou.

AromaLand

Web Site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.