Secretele curateniei de primavara – utilizarea alternativa a produselor de aromaterapie

AromaLand aprilie 5, 2022 Niciun comentariu
Secretele curateniei de primavara - utilizarea alternativa a produselor de aromaterapie
C

Curățenia de primăvara, pe care unii dintre noi abia o așteaptă, iar alții se gândesc la trucuri despre cum să o termine mai repede, are avantajul de a trezi la viață casa și a-i aduce un parfum proaspăt. 

Deși este o activitate care necesită multă energie, indiferent de categoria din care faci parte, ți-am pregătit 5 secrete care îți vor face munca mai plăcută și care vor oferi casei tale un parfum îndelungat de care să te bucuri și după trecerea Sărbătorilor Pascale.

 

1.Magia parfumului invizibil sau transformarea aspiratorului în difuzorul secret

Nu povestim de un parfum invizibil, ci de magia pe care o poți face de fiecare dată când îți folosești aspiratorul. Știai că aspiratorul tău poate fi transformat într-un difuzor de parfumuri? Iată cum.

Adaugă 2 – 3 picături de ulei de aromaterapie pe sacul de la aspirator și vei observa cum încăperea va fi umplută cu o aromă plăcută. 

În ceea ce privește aromele, poți folosi cu succes iasomia, lavanda, fructele de pădure, violetele și trandafirul.

Mai mult, poți folosi uleiurile și în cazul aspiratoarelor pe bază de apă.

 

2.Fii propriul parfumier al casei tale, începând cu podeaua

Poate că te-ai plictisit de mirosurile produselor de curățenie pe care le tot rotești între ele, în speranța unui parfum nou. Îți spunem un secret: dacă adaugi 2 – 3 picături din uleiul tău preferat de aromaterapie în apă, vei avea o surpriză!

Noi îți recomandăm, pentru podele, o aromă citrică precum cea a portocalei sau cea a lămâiei. Parfumul lor te va energiza și te va face să lucrezi cu spor. Însă, te încurajăm să experimentezi până găsești ceva potrivit casei tale! Mai multe arome fresh poți găsi aici.

 

3. Uită de mirosul neplăcut din bucătarie – Secretul unui coș de gunoi frumos mirositor

Mirosurile neplăcute emanate din coș pot fi acoperite cu ușurință. Chiar dacă folosești saci menajeri, mirosurile pot persista. De aceea, după ce ai dus gunoiul și ai spălat coșul, adaugă câteva picături de ulei de aromaterapie pe o bucată mică de vată. Pune apoi vata în coș și peste ea poți pune noul sac menajer. 

La fel, ca în exemplul anterior, ai curajul să încerci mai multe uleiuri parfumate până când găsești aroma potrivită. Dacă nu știai, la Aroma Land, ai peste 57 de parfumuri dintre care poți alege!

 

 

4. Săculeții parfumați – secretul garderobei mereu parfumate

 

Curățenia de primăvară aduce cu ea și rotația vestimentației – scoaterea hainelor preferate de primăvară-vară de la hibernare. 

Astfel, atunci când pui deoparte hainele de toamnă – iarnă, poți folosi săculeții parfumați. Aceștia nu numai că îți vor menține hainele parfumate, dar vor ține și moliile la distanță, precum în cazul săculeților cu aromă de lavandă.

În plus, secretul săculeților parfumați este că aroma lor poate fi oricând reîmprospătată cu ajutorul uleiurilor Aroma Land. Astfel, dacă adaugi regulat 2-3 picături de ulei, ele își vor recăpăta intensitatea.

 

5. Secretul partenerului anti-static – folosirea difuzorului când ștergi praful

Un aspect neplăcut al curățeniei de primăvară este că poți strănuta mai des din cauza prafului pe care îl ridici. Din fericire, poți utiliza un difuzor de aromaterapie cu ultrasunete pentru a purifica aerul.

Știai că acest aparat creează vapori reci de apă ale cărei molecule se atașează de particulele de praf suspendate în aer, făcându-le să cadă? Mai mult, poți adăuga 5 – 10 picături de ulei parfumat sau hidrosolubil de iasomie. Vei oferi casei tale un parfum specific de primăvară.

 

6.BONUS – Secretul unei parfumări rapide și prietenoase cu natura

Pentru a beneficia de un parfum mai persistent, poți folosi parfumurile de cameră cu pulverizator. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi uleiul volatil de câteva ori pe orice material din cameră (covor, perdele, draperii). Nu trebuie să-ți faci griji, acest tip de produs nu pătează.

Îl poți folosi și în cameră ori de câte ori simți nevoia să împrospătezi rapid aerul și cu un parfum mai apropiat de natură (comparativ cu alte odorizante comerciale de pe piață).

 

Acum că am împărtășit cu tine aceste idei, spune-ne într-un comentariu care sunt metodele pe care le vei folosi? Ai și alte secrete care nu se regăsesc în această listă?

 

Te-ar mai interesa să citești și

Top 5 parfumuri auto pentru masina ta

De ce sa inlocuiesti odorizantul de camera cu un difuzor de aromaterapie

Utilizarea aromaterapiei la locul de munca | Beneficii | Recomandari

AromaLand

Web Site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *