6 arome care creeaza atmosfera de sarbatori in casa ta

AromaLand decembrie 23, 2019 Niciun comentariu
6 arome care creeaza atmosfera de sarbatori in casa ta

Și iată că se apropie acea perioadă mult așteptată din an, sărbătorile de iarnă. Pe lângă tradiționala curățenie, decorare a casei și împodobire a bradului, se mai poate crea o atmesfera specifică și prin stimularea simțului olfactiv. Fie că folosești uleiuri de aromaterapiepotpourri sau săculeți parfumați, îți oferim șase idei de arome care vor reda în casa ta spiritul Crăciunului.

1.Bradul

Aroma de brad te duce cu gândul instantaneu la Crăciun deoarece bradul este însuși unul dintre marile simboluri ale acestei perioade. Mirosul său ne duce cu gândul la acele momente din copilărie când împodobeam bradul împreună cu toți cei apropiați.

Parfumul său este potrivit, în special, în cazul în care folosești un brad ecologic. În plus, săculeții cu aromă de brad se pot folosi și ca decorațiune.

2.Scorțișoara

Scorțișoara are o aromă care crează un ambient cald și primitor. Ea ne duce cu gândul la prăjiturile făcute de mama sau de bunica noastră în preajma sărbătorilor de iarnă. Totodată, ea te duce cu gândul la vinul fiert aburind de la gura sobei, băutura care ne încălzește și spiritul atunci când vremea de afară este friguroasă.

Descoperă gama de produse care au aroma de scorțișoară.

 

3.Portocala

Portocala este un fruct care te va face să-ți aduci aminte de copilăria ta din preajma sărbătorilor de iarnă. De ce să nu readuci la viață acele amintiri plăcute din trecut? Pune într-un aromatizor 5 – 10 picături de ulei parfumat de portocală și lasă-l să te cuprindă.

Aroma de portocale contribuie la crearea unei stări de relaxare. În plus, parfumul său te revitalizează atunci când te apucă oboseala după o zi întreagă în care ai tot muncit la pregătirile de sărbători.

Descoperă gama de produse care au aroma de portocală.

4.Vanilia

Este o aromă care este adesea folosită în prăjituri. Atunci când este difuzată în aromatizor, parfumul său oferă o stare bună de spirit și de relaxare.

 

5.Grapefruit

La fel ca în cazul portocalei, aroma de grapefruit te poartă cu gândul la copilarie, dar și împrospătează aerul din încăpere. Parfumul de grapefruit are un efect tonifiant și te revitalizează.

 

6.Mărul

Mărul împreună cu scorțișoara este o combinație care încântă cu siguranță simțul olfactiv și induce o stare de spirit de bucurie. Aroma merelor așezate cuminți pe pervazul ferestrei  aduce cu ea și taina poveștilor de demult, din serile târzii acoperite de nămeți.

 

Călătorește cu Aroma Land  prin amintirile care ți-au  bucurat copilăria!

 

Acum că ți-am enumerat aceste arome, lasă-ne un comentariu și spune-ne ce arome te duc cu gândul la sărbători și de ce?

Dacă acest articol ți s-a părut util, distribuie-l unui prieten.

 

Te-ar mai interesa să citești

8 utilizari neconventionale ale uleiurilor de aromaterapie

Uleiurile de Aromaterapie | Ce sa aleg? | Parfumate, hidrosolubile, esentiale

Difuzor Aromaterapie Ultrasonic vs. Ceramic | Asemănări si diferențe | Ce sa aleg?

 

AromaLand

Web Site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *